Open By Night-tilbud hos Bruuns Apotek

Open By Night-tilbud hos Bruuns ApotekOpen By Night-tilbud hos Bruuns Apotek

I morgen, fredag d. 3. juni, holder Bruuns Galleri åbent helt til kl. 24 – det sker i anledning af, at det igen er blevet sommer. Hele galleriet vil være pyntet med italienske farver for at fremme sommerstemningen. Der vil i denne forbindelse naturligvis også være længe åbent i Bruuns Apotek.

Vi glæder os til en hyggelig dag og aften, og vi ser frem til at møde en masse dejlige mennesker i vores butik. Vi har, ligesom en række andre butikker, valgt at give nogle ekstra rabatter i anledning af Open By Night-arrangementet og at det endelig er blevet sommer igen.

Hele dagen i morgen får du derfor 20 % rabat på vores kollektion fra Caudalie.

Du kan også hoppe ind på vores Facebook-side og deltage i konkurrencen om at vinde en lækker gavepakke fra Caudalie – vinderen trækkes mandag d. 6. juni.

Lækre produkter fra Caudalie med 20 % rabat

Caudalie er et fransk, familiejet mærke grundlagt af ægteparret Mathilde og Bertrand Thomas. Serien er inspireret af vinhøsten, således at deres produkter indeholder de fantastiske, anti-oxiderende egenskaber, som man kender fra vindruer.

Deres kollektion er en skøn blanding af natur, videnskab og luksus, og indeholder alt fra shower gel og body lotions til lækre ansigtsprodukter såsom cleanser og anti-ageing cremer. Ingen af Caudalies produkter indeholder parabener, ftalater eller phenoxyethanol, ligesom de er fri for mineralske olier, natrium lauret sulfat, kunstige farvestoffer eller animalske ingredienser.