Køb gaven til Valentinsdag på apoteket

Valentinsdag gave på apoteket

Kan man købe en valentinsgave til sin partner på apoteket? Ja da!

Hos Bruuns Apotek finder du et godt udvalg af skønne produkter til både mænd og kvinder. Hvis du ønsker at forkæle din partner med lækre hudplejeprodukter, cremer eller lignende, bør du altså slå et smut forbi os, når du alligevel besøger Bruuns Galleri – måske på vej hjem, hvis du pendler?

Produkter der gør en god valentinsgave til hende

Vichy produkter er en god gave til kvinderDe fleste kvinder holder af lækre hudplejeprodukter – og afhængigt af alder og særlige behov, findes der masser af gode bud i den kategori. Vi forhandler blandt andet produkter fra hudplejemærkerne Avéne, Vichy, Caudaliá og Murad, som alle er af høj kvalitet.

Hvis I snart skal på skiferie, kan et rejsekit med produkter i rejsestørrelse helt garanteret gøre lykke – for det er både en praktisk og betænksom gave at få. På apoteket finder du et udvalg af essentielle skønhedsprodukter, som de fleste kvinder gerne vil have med på ferien.

Produkter der gør en god valentinsgave til ham

Decubal produkter er en god gave til både mænd og kvinderSelvom mange mænd helst ikke indrømmer det, kan de fleste alligevel godt lide at gøre lidt ud af sig selv. Derfor forhandler Bruuns Apotek også nogle lækre produkter til mænd – både hudplejeprodukter og andre skønhedsprodukter særligt beregnet til mænd.

Der findes eksempelvis gode cremer til mænd fra hudplejebrandet Vichy Homme, som er et fransk mærke af høj kvalitet. I Vichys serie til mænd fås eksempelvis en god ansigtscreme, vaskegel og en barberskum. Et godt alternativ til Vichy Homme er plejeprodukterne fra Decubal, der er parfumefri og kan bruges til både mænd og kvinder.

Der er altså rig mulighed for at finde en god gave til manden, der har allerede har alt det andet, hos Bruuns Apotek – du finder vores apotek i Aarhus C, vi ligger i Bruuns Galleri.

Vi ønsker alle en skøn Valentinsdag!