Bruuns Apotek er det hurtigste apotek i Aarhus C

Bruuns Apotek er det hurtigste i Aarhus C

Siden 2008 har Danmarks Apotekerforening foretaget målinger af og indsamlet data om landets apotekers ventetid. Til nytår kunne Apotekerforeningen berette, at ventetiden gennemsnitligt var 2 minutter og 14 sekunder i uge 41 sidste år, hvilket er mindre end det halve af ventetiden i 2008. Fra Apotekerforeningens side mener man, at man ikke kommer til at se meget lavere ventetider end det.

Hos Bruuns Apotek er vi glade for at kunne berette, at vi er det hurtigste apotek i Aarhus C med en ventetid på bare 1 minut og 37 sekunder, hvilket er 37 sekunder hurtigere end landsgennemsnittet. Tallene er baseret på ventetidsrapporterne fra Apotekerforeningen i perioden 23. januar 2017 til 18. februar 2017.

I perioden har den højeste gennemsnitlige ventetid på apoteket været 2 minutter og 14 sekunder – altså den samme som gennemsnittet for 295 af landets næsten 400 apoteker som deltager i undersøgelsen. De mere præcise tal kan du se i skemaet nedenunder:

Bruuns Apoteks ventetiderMålingen af ventetid foregår elektronisk ved at tiden mellem nummertrækninger måles. Den gennemsnitlige ventetid er altså 2 minutter og 14 sekunder fra at ét nummer kaldes frem til disken til at det næste bliver kaldt frem.

Sammenlignet med de 3 andre apoteker, der ligger i postnummer 8000 Aarhus C er Bruuns Apotek det hurtigste med ventetiden på 1 minut og 37 sekunder. Det er vi både glade for og stolte over!