Apotekets råd om brug af XL-S Medical til vægttab

Apotekets råd om xls medicalDet er januar, og mange er i gang med et vægttab oven på julens madstrabadser eller som følge af et nytårsforsæt – et ønske om at blive slankere i det nye år. For at få succes med sit vægttab er det klart, at det er nødvendigt med en god strategi. Man skal simpelthen have gjort sig nogle tanker om, hvordan man vil gribe det an.

Som mange nok er klar over, findes der et hav af forskellige tilgange til vægttab. Nogle føler sig bedst tilpas med kalorietælling, andre sværger til en bestemt kur, mens en helt anden gruppe taler om varig livsstilsændring. Alle varianter er ambitiøse projekter på hver deres måde, og alle kræver de noget særligt.

Fælles for de forskellige tilgange til vægttab er, at nøglen til succes hedder mådehold. Det handler om at give kroppen det, den har brug for, men mindre end normalt, så der kan blive tømt ud i fedtdepoterne – man skal simpelthen tære på den energi, man har lagret i kroppen.

Brug af slankeprodukter til vægttab er et tabu

Bruuns Apotek i Aarhus giver råd om XL-S MedicalFor nogle lader vægttabet desværre vente på sig. Der kan være mange grunde til, at et vægttab ikke vil lykkes for den enkelte. Men noget, der kendetegner dem, der ikke lykkes med deres vægttab, er ofte, at de har prøvet næsten alle de tilgængelige slankekure og livsstilsfilosofier, der findes.

At bruge slankeprodukter til vægttab er ofte den sidste udvej, man vælger. Slankeprodukter er nemlig til dels tabuiseret af samfundet, for vi ser gerne, at vægttab foregår så naturligt som muligt. De, der ikke har prøvet at skulle tabe sig, forholder sig ofte udenforstående over for problemstilling og siger: Spis mindre og bevæg dig mere.

Dem, der har prøvet dén taktik mange gange, ved dog, at det ikke altid er så let at gøre, som det er at sige. Men fordommene om vægttab hersker stadig, og derfor er slankeprodukter også lidt af et tabu. Hos Bruuns Apotek vil vi derfor gerne belyse XL-S Medical som er et af de udskældte slankeprodukter.

XL-S Medical produkter kan være løsningen

Få gode råd på Bruuns ApotekHos Bruuns Apotek forhandler vi XL-S Medical slankeprodukter. Det gør vi, fordi varen er godkendt og anerkendt, og man kan derfor bruge produkterne som et hjælpemiddel til vægttab uden dårlig samvittighed. Vi mener dog også, at det er vigtigt at understrege, at der ikke er tale om trylleprodukter.

Med det mener vi, at XL-S Medical ikke er et produkt, man kan indtage, samtidig med at spiser usund kost og fører en usund livsstil, og forvente et vægttab. Produktet er tværtimod tænkt som et hjælpemiddel, der støtter op om effekterne af sund kost og motion, og skal derfor også bruges sådan.

Produkterne egner sig altså bedst til de, der har et højt BMI, og som er indstillede på at gøre en stor indsats for at bringe sin vægt ned. Kliniske studier har vist, at et indtag af XL-S Medical fedtbinder kan sikre et cirka 3 gange så stort vægttab, som hvis man ikke bruger tabletterne, og har et underskud på cirka 500 kalorier.

Hvordan virker XL-S Medical?

Bruuns Apotek i Aarhus kan give råd om valg af slankeprodukter

Der findes tre forskellige typer i serien af XL-S Medical slankeprodukter. Der er fedtbinder, kulhydratblokker og appetitmindsker. De tre forskellige har tre forskellige formål og virker også forskelligt:

XL-S Medical fedtbinder har til formål at binde en stor del af fedtet i din mad, således at det kommer ud med afføringen i stedet for at blive optaget i tarmene. Det er den primære ingrediens LitramineTM, der er et fiberkompleks, som er delvist fedtopløseligt, og som derfor suger fedtet til sig, men uden at det er optageligt i kroppen i øvrigt. I stedet kommer det ud med afføringen.

XL-S Medical Appetitmindsker har til formål at svække appetitten. Her er også tale om et fiberkompleks, som dog i det her tilfælde er fuldt vandopløseligt. Fibrene i produktet er særligt fremstillede af XL-S Medical og hedder RedusureTM. De kan svulme op til 45 gange deres oprindelige størrelse og fylder dermed mavesækken ud og giver en følelse af mæthed.

XL-S Medical Kulhydratblokker har til formål at sænke optaget af kulhydrat i kroppen, hvilket er beregnet særligt til de, der er meget glade for hvide fødevarer såsom pasta og brød. Produktet er fremstillet med noget, der hedder PhaseLiteTM, som er et højkoncentreret glycoproteinkompleks, som altså reducerer optagelsen af kulhydrater, hvilket også er med til at sænke udsvingene i blodsukkeret. Det mindsker produktionen af insulin, som er kroppens fedtlagrende og appetitregulerende hormon.

Spørg os på apoteket

Hvis du har påbegyndt et vægttab efter nytår, og overvejer at prøve nogle slankeprodukter til at støtte processen, har du altid mulighed for at komme ind på apoteket og spørge os til råds om produkterne. Vi skal nok hjælpe dig med at få det rigtige produkt med hjem.

Du finder Bruuns Apotek i Aarhus C – lige i hjertet af Bruuns Galleri.