4XP til din ferie

Apoteket er meget mere end receptmedicin og sygdom!

Nedtællingen til sommerferien er begyndt og vi glæder os på Bruuns apotek. Om turen går til en lækker sandstrand i Grækenland eller en campingplads i Danmark er vi klar til at hjælpe dig med at fylde rejseapoteket op. Først og fremmest giver det tryghed at have hjælpen inden for rækkevidde, men du kan også være usikker på hvad det er, du køber i udlandet. Vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige løsninger som kan redde kostbare feriedage.

4XP til din ferie

Prop i øret efter flyveturen?

Da der er trykforskelle ved opstigning og landing klan det næsten ikke undgås at få propper i ørene under en flyvetur. Ofte kan disse propper udlignes ved at tygge tyggegummi, sutte på et stykke slik eller holde sig for næsen, mens man puster ud. Hvis du efter flyveturen synes du stadig har suselyde for ørene, kan det skyldes at du har noget ørevoks, der irritere øret. Brug et flydende øremiddel inden ferien, der let og nænsomt opløser ørevoksen, så den kan skylles ud. På apoteket findes også ørepropper, der er beregnet til at udligne trykforskelle. De findes i to modeller – lille og normal. Kan både bruges af børn og voksne.

Privat pleje til intimzonen?

Shorts der er tætsiddende. Fugtige bikinitrusser. Sommervarme, der giver sved – ikke kun på panden. Det kan være hård kost for dit intimområde at være på ferie. Måske vasker du dig flere gange om dagen med vand og sæbe – hvilket kan give yderligere irritation. Derfor kan det være godt at bruge en rensecreme der er målrettet det intime område, som er nem at have med på farten. Derudover kan du beskytte med en vandafvisende barrierecreme.

Intimsæbe-Plan-Intimrens

Plaster på såret?

Det kan næsten ikke undgås at få en lille skramme på ferien. En vabel på hælen, en skarp sten på stranden eller et lille uheld på knæet. Derfor vil det altid være godt at have et lille sortiment med i rejseapoteket. Kom ned på apoteket, så hjælper vi dig med at vælge de plastre der passer til din ferie.

Plan til det sjove?

Med apotekets Plan kan du trygt nyde det sjove på ferien. Skal de være røde eller blå? Tynde eller nopret? Er det svært at vælge, så har vi en mixpakke, hvor du kan finde din favorit. Kondomer behøver ikke være kedelige og er ikke kun kvindens ansvar alene. Ud over at beskytte mod graviditet beskytter de også mod kønssygdomme og HIV. Det er en fordel og tryghed, hvis de møder en ferieflirt og gerne vil nøjes med at have gode oplevelser med hjem. Og når vi nu er ved det sjove – hvis det skal glide nemt, så køb en glidecreme med, når du alligevel er på apoteket efter dine kondomer.